eventjes wat meer info over ons

organisatie

Ouderkoepel Koogo

Ouderkoepel KOOGO is de Koepel van Ouderverenigingen van het Officieel Gesubsidieerd Onderwijs van het gemeentelijk, stedelijk en provinciaal onderwijs. 

KOOGO informeert, sensibiliseert, ondersteunt en begeleidt ouders en ouders in ouderwerkingen en neemt de stem van ouders mee tijdens beleidsoverleg.

Onderzoek toont aan dat ouderbetrokkenheid en een nauwe samenwerking tussen ouders en school bijdragen tot een fijne en succesvolle schoolloopbaan van kinderen. KOOGO promoot daarom een sterke wederkerige relatie en het partnerschap tussen ouders en school en draagt deze boodschap Vlaanderen breed uit onder het motto “Ouders maken mee school”.

koogo.be

Auteur

An Ryckmans

An Ryckmans houdt van talige spitsvondigheden, mooie illustraties, digitale snufjes en de geur van drukwerk. Ze is ook een echte cat lady. 

Tijdens haar loopbaan als logopediste en zorgcoördinator werkte ze schouder aan schouder met kinderen, ouders en leerkrachten. 

An werkt sinds januari 2019 als stafmedewerker bij Ouderkoepel KOOGO. 

KOOGO promoot het partnerschap tussen ouders, school en kind. Om de samenwerking tussen ouders en school aan te wakkeren, goot An deze boodschap in een verhaal op rijm. Het idee voor het prentenboek ‘Geen kat op school’ was geboren. 

koogo.be

illustrator

Sanne Verstraelen

Sanne Verstraelen houdt van snuisteren in kinderboeken, het breien van dikke truien en kruipt graag onder een dekentje met een kop verse thee. 

Ze is afgestudeerd in 2016 aan Sint Lucas Antwerpen. Sindsdien bestaat haar dagelijkse bezigheid uit het tot leven roepen van beelden en het realiseren van creatieve projecten.  

Met verfjes, stift en digitale pen tovert ze een glimlach op het gezicht van jong en oud. Haar illustraties in warmige tinten en grove borstelstreken karakteriseren zich door hun eenvoud, grappige details en kleine zijverhalen. 

Sanne is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. ‘Geen kat op school’ illustreren is een echte droom die uitkomt voor haar. 

sanneverstraelen.com